Leukémia lehet? Part2
Sziasztok, én írtam pár napja az alábbit
"Az utóbbi hónapban többször is fel kellett kelnem éjszaka átöltözni úgy leizzadtam, most pedig hatalmas nyirokcsomó duzzanatok lettek a nyakamon. Fül-orr gégész egyenlőre nem tudja mitől lehet, antibiotikumot szedek de nem hat rá.
Teljesen bepánikoltam, mert ezek erősen leukémia tünetek nem? Kérlek mondjatok pár biztató szót, holnap kell mennem kontrollra és már most majd kiugrom a bőrömből annyira rettegek."
Nos voltam dokinál, elküldött vérképre, ami ma jött meg. magas limfocita szám, alacsony neutrophil, alacsony süllyedés. Most már tényleg mindjárt elájulok, hogy kezd beigazolódni a gyanúm, kellett nekem pénteken vért vetetni mikor nem tudok visszamenni a dokihoz.
Úristen valaki mondjon valami biztatót.
Szia!
Szerintem most szépen nyugodj meg. Senkinek nem tesz jót, ha így idegeskedik. Az alacsony neutrophil-szám pedig nem csak leukémiától (csontvelőkárosodás) miatt lehet. Okozhatja autoimmun betegség is, vírusos fertőzés is állhat a háttérben.
A hétvégén pedig ne gondolj rá, várd meg az orvos véleményét.
20 és 40 között jó nekem pedig 49 az érték
Nagyon szépen köszönöm hogy irtatok, nem tudom mi lett velem. Szombathelyi vagyok és úgy éreztem a Mátráig el tudnék rohanni félelmemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!