Mitől fingok ilyen vallatósat?
Figyelt kérdés
Olyan büdöseket fingok mostanában, hogy büszke vagyok már rá. Nem tudom mitől mindig ilyen hangosakat szoktam és szagtalant nem pedig ilyen kis sunyikat amik elég kandelek.2014. aug. 25. 03:44
1/7 anonim válasza:
a hangosak azért szagtalanok mert a sok szagtalan gáz miatt -oxigén, nitrogén, alacsonyabb a koncentrációja a szagos gázoknak mint pl. a kén, viszont ha ez a mérleg felborul, koncentráltabb a kén, szagosabb is lesz a végtermék.
Ha komoly a kérdés, akkor egyél több rostot, mondjuk zabos dolgokat, kerüld a szénsavas üdítőket, a magas fehérje és zsírtartalmú ételeket és a karalábés, babos (aka köztudottan fingatós) ételeket.
2/7 anonim válasza:
Stílusosan megfogalmazott kérdés. :)
Az étrended változott a napokban?
Gyümölcsök amik gyorsan erjednek? Gyümölcslé.
Hagymásbab? :))
Csak arra vigyázz nehogy kifordulj magadból egy egy ilyen büszkeséged után. :)
3/7 anonim válasza:
Bölcs Salamon mondá vala,
Hangos fingnak nincsen szaga,
De amelyek csúsznak, másznak,
Igen nagy bűzzel járnak!
:)
4/7 anonim válasza:
Tegnapelőtt este babsalátát csináltam: babkonzerv, hagyma, joghurt. Isteni volt. És utána tegnap egész nap olyanokat fingtam, hogy szerintem a te fingod a fasorban sincs hozzá képest, a görény meg sírva könyörögne a receptért.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :) A kérdés tényleg komoly!! Úgy érzem, hogy most már nem büdösek :P Lehet valami rohadásnak indult a belemben aztán hamar távozott onnan a kis sunyi!! =)
2014. aug. 27. 01:57
6/7 anonim válasza:
Én is szoktam kiadósakat durrantani ha babot,körtét,szőlőt,paradicsomot,almát eszek. De az tényleg odab*sz szagban is,hangban is!!!!!!!!
7/7 anonim válasza:
Hagyma vagy máj estén szintén ez a forgatókönyv de az meg még hangosabban durran meg szagosabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!