Ébredés utáni zavar, mi lehet? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Délután kicsit elbóbiskoltam, talán aludtam is, mire durva dolog történt. Mintha félálomban lett volna, de a szememmel láttam a szobámat előttem, de arra ébredek, hogy valami ráz, és nagyon bizarr hangot hallottam mellé, amolyan szakadozott zúgás-zörgést. Ami a legrosszabb, úgy éreztem mintha a felső testem lebegne egy kicsit. A szememmel láttam a teret, de mintha teljesen lebénultam volna, nem tudtam felemelkedni, talán csak elmében volt az egész, de teljesen ébren és magamnál voltam amikor ismételtem, hogy na minden erőmet összeszedem hogy felüljek.. Borzasztóan megrémít ez az egész, nem értem mi történt. Ez az imént történt, a laptopom az ágyamon, és egyből rohantam a netre, hogy utána járjak. 17/L2014. aug. 10. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!