Mitől lehet ez? Állandóan szorongok!
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon sokszor elő jön, minden különösebb ok nélkül.. És nem értem miért. Relaxálni, pihenni sem tudok rendesen már.. Ráadásul emellett még kisebbségi komplexusom is van. Ez a 2 így nagyon megkeseríti az életem. Úgy érzem mindenki jobb nálam, magamat semmibe nézem, pedig nekem is vannak olyan eredményeim amikre büszke lehetnék.
Pszichológus segithetne?
20/l
2014. aug. 1. 16:37
1/1 anonim válasza:
Igen, A pszichológus segíthet rajtad. Nem tudom hány éves vagy (a serdülőknél elég gyakori tünet) mindenesetre tudd, hogy értékes vagy! Minden ember az a maga módján! Fogadd el jó és rossz tulajdonságaidat és SZERESD MAGAD!
Amikor fokozottan rád tör a szorongás menj ki a szabadba. Az sokkal jobb, mintha bent bámulod a plafont vagy akár a számítógépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!