Elestem Biciklivel majdnem 2 hete, de a seb nagyon csúnya még, bent fognak a korházba ez miatt?
Figyelt kérdés
Juli.19.én du. elestem biciklivel. (ez szombaton volt) És Szerdán elmentünk az orvoshoz ott kipezsegtették meg lefertőtlenítették és bekötötték. mély a seb. Pénteken kellett vissza mennem. Vissza is mentünk pénteken ugyan ezt megcsinálták és hétfőn megint várnak. De tegnap lecseréltük a kötést mert tiszta genny volt az egész. Lecseréltük és egy 10 perc után nagyon huzta valami azt éreztem és hát beleragadt. Leáztattam vizzel és ahogy lejött elkezdett vérezni. Ma kell vissza mennem. Nem fognak bent a korházba?2014. júl. 28. 08:13
1/1 anonim válasza:
hát az a gennyezés nem egy jó jel, de sztem ha járóképes vagy, nem hiszem h bent fognak. ilyen esetben nem ártana valami preventív antibiotikum se és gyakoribb fertőtlenítés, átkötés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!