Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért szédülök? Általában nyáron.

Miért szédülök? Általában nyáron.

Figyelt kérdés
Sokszor van az hogy amikor felállok és elindulok elkezdek szédülni, kb 5 másodpercig sötét minden meg szoktam a biztonság kedvéért kapaszkodni valamiben de még(szerencsére) nem estem össze.De miután eltelt az a pár másodperc jobban vagyok és nem szédülök csak felkelésnél.Én arra gondoltam hogy a fáradságtól és hogy keveset iszok.Még nem voltam ezzel orvosnál mert nem éreztem olyan nagy súlyúnak..Ezért kérdezem hogy elmenjek-e?Vérnyomásomat régebben néztük de normális volt.Közérzetemmel nincs baj nem szokott se hányingerem, se fejfájásom lenni(nem tudom mennyire kapcsolódik ehhez).Pár info rólam:14 éves lány vagyok, nyári munkán(7-től 16-ig tart)Minden nap kelek korán és a szabadban tevékenykedek. Nagyon szépen köszönöm előre is.(Ja és azt elfelejtettem hogy nyáron vannak általában ilyen problémáim és keveset alszok)

2014. júl. 22. 00:12
 1/5 anonim válasza:
menj el orvoshoz, ír fel rá gyogyszert:) nekem alacsony vérnyomástol volt, de szedtem rá magne B6-ot +valamilyen cseppet, és sokkal jobb lett:) (és az is segit nekem ha nem hirtelen, hanem lassan állok fel) 15/l
2014. júl. 22. 00:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez egy kimondottan kamaszbaj, ami elmúlik, ahogy idősödsz. Kimondtad a varázsszót is, igyál bőségesen, legalább napi 2 litert, akkor is, ha nem vagy szomjas, ez csak fegyelem kérdése.
2014. júl. 22. 00:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) Az biztos hogy ellátogatok az orvoshoz de hogyha köze van a kamaszsághoz egy kicsit meg nyugodtam.Majd megpróbálok lassan felállni illetve sokat inni:) Köszönöm a válaszokat tényleg nagyon fontos volt köszönööm :)
2014. júl. 22. 01:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem is ez van. Nézett kardiológus és azt mondta hogy a testalkatom miatt van. Hirtelen felálláskor a szív nem tud elég vért pumpálni időben.. De azért a biztonság kedvéjért nézesd meg magad!
2014. júl. 23. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Lelassúlt a keringésed. próbálj sportolni . futás, kocogás, mozgás a lényeg. melegben lelassul a keringés. leeshet a vérnyomás. ha sportolsz akkor a keringés beindul.
2014. aug. 4. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!