Délben megettem 6 kiscsokit,4 túrórudit, és egy nagy tányér bolognait, azóta hányingerem van és szédülök, mit tegyek hogy jobb legyen?
Nem szoktam ételtől rosszul lenni, akkor most miért? A bolognai is friss volt.
Ja, tudom hogy sok a csoki, de nagyon szeretem.
Sajnos nincs itthon gyógytea :(
Egyébként nem vagyok túlsúlyos, köszönöm :D
Kétszer mérték a cukromat, de teljesen más miatt, egy kávé után volt 6.1, aztán este mérték, akkor 7.4.
A szám is kivan száradva.
6 felett magas vércukorszintről beszélünk. A diabétesz tünete, hogy ennyire kívánja valaki az édességet, továbbá a szájszárazság is az. A 7.4 már magas, kezelni kell. És attól mert még ledagattodztam, nem mondtam hülyeséget, úgyhogy nem kéne lepontozni, kedves 3-as.
Én is szeretem a csokit, mégsem tömöm magamba kétpofára. A mértékletesség, gondolom nem mond neked sokat, kedves kérdező.
Mit csináljál? Fejezd be a zabálást és normális ÉTELEKET egyél!
Most meg hányjál egy jót, legalább nem marad benned az a sok cukor. Utána meg húzzál le a gyógyszertárba és méresd meg a vércukrodat (ingyen mérik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!