Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok ennyire gyenge?

Miért vagyok ennyire gyenge?

Figyelt kérdés
Kb. 1 hete érzem, hogy nehezemre esik mozogni, fájnak az izmaim, és gyenge vagyok, olyan mintha minden erőm elakarna hagyni. :S Mitől lehet ez? Különösebb napi programom nincs, itthon vagyok, éjszaka jól alszom, nem alszok többet mint az átlag, az ágyból mégis nehezemre esik kikelni. Az agyam elég tompa, és kóválygok. Lehet ez mind a közelgő menstruációm előjele? Mert én már mindenféle rákra, meg szívbetegségre gondoltam már. (elég pánikos vagyok)
2014. júl. 18. 08:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy azert is lehet, mert egy hete csak LUSTA VAGY! Ne csak keljel fel, hanem allj fel a gep elol. Menjel kirandulni, vagy mozogjal. (a plaza nem mozgas) Ettol megehezel, erre eszel egyet joizuen, es lesz energiad, amit a szervezeted jol oszt el. Persze az is lehet, hogy rakos vagy.
2014. júl. 18. 08:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Lusta? Nem vagyok lusta, nem okozott régen gondot ha mennem kellett valahova, most meg olyan mintha minden erőm elakarna hagyni. Plázába meg sosem járok :)
2014. júl. 18. 08:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Inkabb a kezem-lábam olyan mintha vonszolnám magam után.
2014. júl. 18. 08:17
 4/4 anonim válasza:
Egyél lehetőleg minél több különböző zöldséget és gyümölcsöt, igyál sok vizet. Illetve nem tudom, mozogsz-e rendesen, de legalább napi 10 perc nyújtást végezz el.
2014. júl. 18. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!