Megkóstoltatok már valamelyik testnedveteket vagy hasonlo dolgot magatokról/ból? Seb, pattanas, takony stb
Szerintem is álszentség. Imádom a sebet és az is testnedv csak megvan már keményedve és olyan finom ropogós lesz és utána alig jön le a fogamról - de tök feelinges :D Pattanás, persze hogy meg kellett kóstolnom azt a gennyet, miért ne? mi bajom lesz tőle? A miteszert is csak zsír szerintem semmi több. Hátha finom, aztán nincs semmi íze tehát nincs miért undorodni tőle. Ha szép nagy kövér akkor pláne indíttatást érzek arra, hogy elrágcsáljam. Vér - na azt úgy különösebben nem szeretem - tehát csak szívom ha megvágom magam, amúgy annak nincs rossz íze.
Könny - gyorsan megkóstolom mert közben sírok a röhögéstől - de örülök, h vannak hozzám hasonlóak :) imádom az őszinte embereket :)
Bőr - a bőr nem testnedv de azt is jó rágosgatni. fűlzsír. Na az ritka keserű szar. Attól már lehet undorodni.
Pisi... erről nem nyilatkozok. Megkóstoltam ugyan de... na ezt se innám mindennap pedig állítólag a sajátod jót tesz a gyomornak.
De fürdés közben lehet játszani, hogy beletalálsz-e a szádba vagy sem :D
Lássuk csak:
- a fejemről lekaparom a korpát és a körmöm alól a fogammal kieszem - száraz, ízetlen
- bankkártya segítségével végigszántok a zsíros fejemen és az összegyűlt zsírt lenyalom - emberi zsír szaga és íze van, folyós
- a csipát megeszem - finom sós
- a taknyot alap, hogy megeszem, nagyon sokféle íz és állag van. A folyóst nem szeretem, de a félkemény és a kemény isteni, főleg az, amelyik felsérti piszkálás során az orrnyálkahártyát, annyira kemény és vér íze van.
- a fogamról a lepedéket a körmömmel lekaparom és kipiszkálom a körmöm alól a fogammal - krémes, ízetlen
- a szakállam tépkedem és megeszem, de csak a vastag szálakra vadászom, ebből ritka ha van. Íze nincs, de az állaga, hogy egy vastag, puha szőrszál, isteni, amikor elharapom
- a spermám alapból megeszem, az enyém nagyon finom, krémes, édes, jó illata van
- a körmömet lerágom és megeszem, ízetlen, de elvagyok vele egy óráig is
- a lábujjam közül kikaparom a koszt és megeszem, ez alap: kesernyés íze van és recseg a fogam alatt
- a bőrt az ujjam és a lábujjaim sarkából kirágom, aztán ha nagyon lerágtam a húsig, megvárom, míg megszárad a hús és kirágom azt is
- szart nem eszek, de szeretem piszkálni a seggem és ha találok benne valami olyasmit, mint szezámmag vagy mogyoró, azt megeszem, bár ennek nincs jó íze, ez inkább egy rossz szokás, rossz íze van és büdös.
- a pattanást alap, hogy megeszem - krémes, ízetlen
- a sebeket lemarom és megeszem, ezek a legfinomabbak, mert vér ízük van és ragacsos.
Szóval ha meg kellene ezekből a legjobb hármat neveznem:
1,
SEB
2,
TAKONY
3,
SPERMA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!