Megkóstoltatok már valamelyik testnedveteket vagy hasonlo dolgot magatokról/ból? Seb, pattanas, takony stb
amit mashol nem mertel itt megkerdezheted
ennel hulyebb kerdeseket is lattam mar itt, de lehet h ti vagytok azok akik azt kerdezik meg h baj-e ha nem szartam 5 napja mert a pasimnal nem merek stb
01-06 09:29 -> YOU ROCK! :)))
Nekem is sokminden volt már meg. Takony, csipa, pattanás fedele, genny (na az RITKA rossz ízű 1 valami), lehámlott talpbőr, orrszőr, lekapart var, vér, köröm, ilyesmik. Ja és persze p*ncilé (az ráadásul nem is saját, hanem máááásé) :) Pisi-kaki nem, ahhoz nincs gusztusom.
A takonyevés amúgy állítólag egészséges dolog, mivel a cucc maga a test egyik védelmi vonala, eredetileg átlátszó, szagtalan-íztelen nyálka, amibe az orrba jutó mindenféle mikroorganizmusok beleragadnak és legyengülnek/elpusztulnak. Ha nem kifújod, hanem megeszed, a testedbe jut, ahol a második védvonal, a fehérvérsejtek megszaglásszák, majd elpusztítják-lebontják a benne levő bacikat. Ha pedig megtanulták, hogy hogyan kell elpusztítani, akkor esetleg később is sikerrel szállnak szembe velük, amikor éppen fertőzni jönnének nagy számban - ergo ugyanaz a mechanizmus, mint a védőoltások esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!