Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segítséget kérek ahhoz hogy...

Segítséget kérek ahhoz hogy hogy apudjak?

Figyelt kérdés
Kellene egy tipp amivel ugy tudok aludni hohy maximálissan megnyuljon a gerincem. A háton alvás kilöve mert nem tudok ugy aludni. Pl olyan tippeket várok hogy igy aludjak meg ,hogy ide tegyek párnát stb.

2014. jún. 14. 13:38
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat aludjak*
2014. jún. 14. 13:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Meg olyan testhelyzet is kell amivel a növekedésnek is kedvez
2014. jún. 14. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy alvártól lehet nőni. Ez genetikai adottság, de még nőhetsz, már ha nem vagy még úgy 20-25. Talán az intenzív sport segít valamit a csontok erősítésével.
2014. jún. 14. 13:56
 4/12 A kérdező kommentje:
14 vagyok biztos növök nem is ez a fomtos háton alvás helyett hogyan aludjak mim alá tegyek párnát hogy megnyuljon a gerincem
2014. jún. 14. 14:04
 5/12 A kérdező kommentje:
Mert már nem tudok háton aludni régen tudgam és kb 1 cm nagxobb voltam reggelente ugyan ezt szeretném elérni
2014. jún. 14. 14:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Biztosan nem mész össze! Azt, hogy hány centi vagy, befolyásolja a mérés ideje, reggel több vagy, mint este, az egy centi lehet mérési pontatlanság is. Ne pánikolj, majd megnősz!
2014. jún. 14. 16:41
 7/12 A kérdező kommentje:
A kérdésem az hogy melyik az a póz amibe jóbann megnyulik a háton és a hason fekv kivül vagy hogy hova tegyek párnát mikor alszom nem vagyok pici 178cm apu 181
2014. jún. 14. 18:26
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
Tegyél helyesírási kéziszótárt a hátad alá. Tökmindegy, hogy feszíted magad, nem fogsz hamarabb nőni/nyúlni. Sportolj, meg tanulj meg helyesen írni. A lányoknak az okos pasik jönnek be.
2014. jún. 15. 22:36
 9/12 A kérdező kommentje:
A fiuknak meg nem a nagyképű nyelvtanbu zik
2014. jún. 17. 13:30
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok se nagyképű, se nyelvtan langyi.

Viszont akár a fejed tetejére is tehetsz párnát, attól te még egy árva mm-et nem fogsz nőni.

Nagyrészt a génektől függ, hogy milyen magas leszel, de ez sem mindig jön be. ( Szüleim 174-178 centisek, én 182 )

A legjobb megoldás, hogy vársz. Ameddig vársz addig pl. tanulhatnál helyesen írni, és a biológia könyveket sem ártana átlapozgatni :)

DE!, hogy hasznos válaszadó legyek, megsúgom neked, hogyha a tartásod jó (egyenes a hátad, kihúzod magad) akkor akár 2! centivel is nagyobb vagy :,) Tehát rakj a fejedre bármilyen nehéz könyvet, aztán sétálgass fel-alá. (EZ NEM VICC.)

2014. jún. 17. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!