Megtagadhatom az orvos utasítását?
Figyelt kérdés
Pajzsmirigy alulműködésem van,csináltak nyaki uh-ot,ott Kiderült hogy nyaki nyirokcsomó gyulladásom van,azóta többször voltam vérvételen ahol crp emelkedett,voltam arcüreg röntgenen,az jó lett,Fogászati gocom sincs! Holnap kapok pajzsmirigy miatt vérkép beutalót.és viszem vissza röntgen leletet,ha még valahova el akar küldeni,mondhatom azt hogy nem szeretnék több vizsgálatra menni?2014. jún. 12. 15:00
1/7 anonim válasza:
Természetesen, megteheted. Aztán majd nagy ívben fütyülnek rád.
2/7 anonim válasza:
Ki kell deríteni, hogy mi bajod van. Addig kell kutatni, amíg meg nem találják. Mi ezzel a probléma?
3/7 anonim válasza:
Semmi sem kötelező. Csupán a te érdeked, hogy ne legyél beteg. Fogadj inkább szót. Ő ért hozzá és jót akar.
4/7 anonim válasza:
Menj csak, nagyon lelkiismeretes az orvosod, örülj neki, hogy alaposan kivizsgáltat.
5/7 anonim válasza:
Örülhetsz hogy ilyen lelkiismeretes a dokid.nekem is pm alulmüködésem van és 1 évemben bvan mire eljutottam egy jo dokihoz aki tesz is valamit nemcsak tippelget. Megtagadhayod de én meggondolnám mert a pm.sok sok tünetet produkál..
6/7 Denta válasza:
A te érdekedben ne tedd mert az egyik ismerősöm egy héttel az időpont előtt le vette a gipszet és emiatt nyomorék a lábára mert nem hallgatott a szavára hiddel azok a dolgok nem hülyeségből vannak kitalálva
7/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta röntgenre jó! És újabb tsh vérképre küldött.
2014. jún. 13. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!