Emberek, ti mennyire bíztok a mai orvosokban/orvoslásban?
Én bízom bennük, de tiszteletben tartom, hogy nem mindenre van gyógyszer, nem mindenre van gyógymód, és nem mindennek tudják az okát. Nem várok csodát, csak azt, hogy aminek az okát tudni lehet, illetve amire van gyógymód, azt, ha lehet, meggyógyítsák. És azt meg is szokták tudni tenni.
Ők még mindig sokkal több okot tudnak, és még mindig sokkal több tapasztalattal és bizonyítékkal rendelkeznek, mint azok a random emberek, akik például kijelentik, hogy X gyógynövény/kaja/étrend/ital jó az Y bajra. Na persze. Az orvosoknak ne higgyek, viszont egy jöttment messiásnak igen?
első válaszolónak:szerencséd,hogy névtelenségbe burkolózva irod ezt a súlyos vádat,ellenkező esetben komoly retorziót érdemelne amit irtál.
még konkrétabban:az orvosokat ha megkérdeznék,a betegek összetételéről és arról miként lehet velük kommunikálni és mennyire közreműködően viselkednek -akkor elcsodálkoznál nagyon a válaszokon.
végezetül:szégyenteljes amit írtál,de ez finom jelző erre!
kérdezőnek:amennyiben bizonytalan vagy a diagnozist illetően,akkor nyugodtan fordulj egy akár kettő másik szakorovoshoz,és utána hozd meg a döntést.
ez nem szégyen és amennyiben számodra megnyugtató ha többen véleményezik a problémádat akkor kérj véleményt mástól is.
megbizni lehet az orvosban-de nem tévedhetetlenek!
Én egyet értek az 1. válaszolóval. Ugyanis: anyukám elment egy orvoshoz, mert endometriózisa van, később kiderült, hogy az az orvos volt a szülész, mikor anya született...össze is barátkoztak, és anyát be is rendelte már 3 nappal később a kórházba, hogy megműtsék, mert ez volt a megfelelő gyógymód. Meg is műtötték, de aztán mikor anya ment utókezelésekre várta a pénzt, pedig semmi ilyenről nem volt szó...csak a pénzre ment ki a játék...és aztán anya nem is ment többet hozzá, mert bunkó volt...egyébként is: az orvosok mindenkibe a gyógyszereket akarják tunkolni, pedig lehet, hogy lenne természetes megoldás is...
na erről ennyit...ez az én véleményem...persze, az én háziorvosom kedves, de akkor is mindenre az antibiotikumot írja fel, pedig a gyógyszer-bárhogyis nézzük-méreg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!