Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi tegyek? Már egyálatalán...

Mi tegyek? Már egyálatalán nem bízom az orvosokban.

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,júniusban gyógykezelésen voltam,s egyik napról a másikra elkezdett erősen fájni a lábam a csípőízület és térd körül,ez már június óta tart,már voltam 2 helyen ortopéd szakorvosnál:egyik azt mondta,hogy gerinferdülés miatt van,és kiírt egy merevítőt,idegygógyásznál is voltam,aki azt mondta,ideggyulladásom van és kiírt 2 durván erős gyógyszert,amitől enyhe depis tüneteim is lettek,de ami még ez is felülmúlja:tegnap egy másik ortopéd orvos azt mondta:felesleges a merevítő és az erős gyógyszer:csípőízületi kopásom van,és naponta kell kezelésekre járnom.Lábfájás mellett sántítok és a fájós lábam rövidebb,fogalmam sincs most hogy melyik orvosnak higgyek,mit tegyek,mert úgy látom,panaszaimra nem fogok értelmes választ kapni
2010. nov. 17. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Menj el egy csontkovácshoz, hátha van valami értelmes ötlete. A mai egyetemet végzett orvosokról nekem sincs jó véleményem. Már rég messze tőlük az igazi szaktudás, messze van tőlük az empátia is. Aki meg jó a szakmájában, ahhoz bejutni meg hónapok kérdése. Na ennyit róluk.

Nem hiszek bennük, pont azért mert végigjártam a te cipődet, de én éveken keresztül "ping-pong"-oztam köztük és a "csodás" ötleteik között. Persze jobb nem lett...

Nem hiszek a sok hókusz-pókuszos dokiban sem, akik mindenféle füveket legeltetetnek az emberrel és utána meg csodálkoznak, hogy jobb nem lett, max elkezdtek tőle bégetni.

A csontkovácsokkal kapcsolatban viszont még nincsenek rossz tapasztalataim.

2010. nov. 17. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos érdemben nyilatkozni a diagnózisodról nem tudok, ugyanis még csak orvostanhallgató vagyok, de az én tanácsom az, hogy menj el egy harmadik dokihoz. Vagy menj el a háziorvosodhoz, hogy ő kit ajánl, és ahhoz. Talán ő meg tudja erősíteni az egyik, vagy a másik diagnózist. Gyűjtsd össze az összes leleted (röntgent, CT-t, ami van), hogy nálad legyen egy helyen, és meg tudd neki mutatni. Sajnos sok betegség jár nagyon hasonló tünetekkel, de ha bármelyik diagnózist meg tudja erősíteni, akkor jó úton jársz... Ha esetleg van rááldozható pénzed, akkor azt ajánlom, hogy magánorvoshoz menj, szomorú magyar igazság, de ők keresnek annyit, hogy érdemben tudnak rád figyelni. Gyógyulást kívánok, remélem minél előbb rendbe jössz!
2010. nov. 17. 13:42
 3/7 A kérdező kommentje:
gondolkodom a harmadik dokin,de már így is 3 orvoshoz kell járnom,csomó hiányzásom van,amit az osztályfőnököm nem tolerál,szalgavató és érettségi előtt állok,és még puszba jött eza betegség is
2010. nov. 17. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
meg kell találni az t az orvost aki tud neked érdemben segíteni és igen magándoki lesz , remélem mihamarabb meggyógyulsz
2010. nov. 17. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha fogorvoshoz mennél, az meg kisütné, hogy a lyukas bal felső 6-os miatt van.
2010. nov. 17. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Figyelj van egy állat jó ortopéd-traumatológiai magánklinika, olyan orvosokkal (asszem 3), akik messze az ország vezető traumatológusai (olimpiai csapat sportorvosa pl az egyik stb), és nyilván van ára, de megfizethető ...)

sztem egy vizsgálatot megér, és nekem is ott 2 perc alatt megmondott olyat a doki, amit sima állami helyen kb 3 évig vizsgálgatott 6 másik traumatológus, és azon soha nem jutottunk túl, hogy "csak kenegesse", na ez meg semmi perc alatt megmondta mi hol van elszakadva, és műtét is lett belőle, azóta meg semmi gondom.

A műtét is náluk van, azaz kifejezetten ő végzi, ha hozzá mész a rendelésre. Egy kisvárosi klinika, de nagyrészt osztrákokkal van tele, olyan híre van.

Állami rendelőkben sztem sok csodát ne várj, nekem már sokszor az az érzésem, mintha a hülyék ott maradnának, aki meg kicsit értelemsebb, az úgyis vagy külföldre megy vagy magán helyre. Sztem olyan sokat nem is tévedhetek, a tapasztalataim alapján.

(ha kell a cím, telszám, írj üzenetet)

2010. nov. 20. 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Én meg most kezdek bízni bennük, nagyon jó a nőgyógyászom.
2010. nov. 23. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!