Mi tegyek? Már egyálatalán nem bízom az orvosokban.
Menj el egy csontkovácshoz, hátha van valami értelmes ötlete. A mai egyetemet végzett orvosokról nekem sincs jó véleményem. Már rég messze tőlük az igazi szaktudás, messze van tőlük az empátia is. Aki meg jó a szakmájában, ahhoz bejutni meg hónapok kérdése. Na ennyit róluk.
Nem hiszek bennük, pont azért mert végigjártam a te cipődet, de én éveken keresztül "ping-pong"-oztam köztük és a "csodás" ötleteik között. Persze jobb nem lett...
Nem hiszek a sok hókusz-pókuszos dokiban sem, akik mindenféle füveket legeltetetnek az emberrel és utána meg csodálkoznak, hogy jobb nem lett, max elkezdtek tőle bégetni.
A csontkovácsokkal kapcsolatban viszont még nincsenek rossz tapasztalataim.
Figyelj van egy állat jó ortopéd-traumatológiai magánklinika, olyan orvosokkal (asszem 3), akik messze az ország vezető traumatológusai (olimpiai csapat sportorvosa pl az egyik stb), és nyilván van ára, de megfizethető ...)
sztem egy vizsgálatot megér, és nekem is ott 2 perc alatt megmondott olyat a doki, amit sima állami helyen kb 3 évig vizsgálgatott 6 másik traumatológus, és azon soha nem jutottunk túl, hogy "csak kenegesse", na ez meg semmi perc alatt megmondta mi hol van elszakadva, és műtét is lett belőle, azóta meg semmi gondom.
A műtét is náluk van, azaz kifejezetten ő végzi, ha hozzá mész a rendelésre. Egy kisvárosi klinika, de nagyrészt osztrákokkal van tele, olyan híre van.
Állami rendelőkben sztem sok csodát ne várj, nekem már sokszor az az érzésem, mintha a hülyék ott maradnának, aki meg kicsit értelemsebb, az úgyis vagy külföldre megy vagy magán helyre. Sztem olyan sokat nem is tévedhetek, a tapasztalataim alapján.
(ha kell a cím, telszám, írj üzenetet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!