Mi történik velem?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és nagyon rosszul érzem magam mostanában, félek mindentől, leginkább a haláltól, balesetektől, sokszor van, hogy nem merek kimenni egyedül az utcára, mert félek, hogy rosszul leszek, nagyon sokszor kiborulok, fáradt vagyok és nem érzem magam normálisnak. Úgy érzem kilátástalan az életem pedig nincs okom arra, hogy ilyen elkeseredett legyek. Sokszor szédülök, úgy érzem kicsúszott a talaj a lábam alól, túl sok a változás és nem bírom elviselni. Mi van velem? :(2014. jún. 9. 14:41
1/4 anonim válasza:
Pánikszerű dolognak tűnik, nem ártana ha pszichológushoz járnál.
2/4 anonim válasza:
A te korodban ez még akár normális is lehet. Igyekezz kiegyensúlyozattan táplálkozni, edzeni, barátokkal lenni és csináld a dolgodat, ami gondolom pillanatnyilag a tanulás.
3/4 anonim válasza:
Gyengék az idegeid, nekem ez szorongásnak tűnik. Ennyi idősen nekem is volt 2 évig. Kaptam rá egy nagyon gyenge nyugtatót és elmúlt. Menj el vele a háziorvoshoz, addig pedig igyál Citromfű teát naponta háromszor, vagy ötször. Szedjél B MAX vitamint az idegeidre, és sportolj valamit.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Én is pánikbetegségre gyanakodtam először (kb. 2 hónapja volt az első ilyen "rohamom") de a háziorvos azt mondta, hogy az komolyabb, B vitamint szedek, sportolok is, pszichológushoz van már időpontom.
2014. jún. 9. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!