OCD-s klub, benne vagytok?
Sokan vagyunk OCD-sek. Mit szólnátok hozzá, ha csinálnék Facen egy zárt, rejtett OCD-s csoportot?
Senki nem tudná, hogy létezik a csoport, és a tagjai vagyunk, tehát senkinek nem kéne szégyenkeznie emiatt.
Ugyanakkor, tudnánk egymásnak segíteni, tippeket adni, összefogni! Együtt könnyebb!
Aki benne van, kommenteljen, és megbeszéljük a részleteket.
Hajrá OCD-sek, legyőzzük a betegséget!! ;)
Nem hiszem, hogy vidám klub lenne, de részemről ha tényleg rejtett akkor végül is mért is ne, oldalra is ez miatt regeltem főleg, egyrészt saját magamnak próbálok segíteni és amióta valamelyest sikerült a dolgot megismerni / kordában tartani próbálok másoknak is.
De utolsó mondatoddal 100%-ban egyet értek, hajrá mindannyiunknak akik benne vagyunk! :(
Elnézést. Igaz. De vizsgaidőszakban vagyok, és az elmúlt hetekben nagyon sok feladat volt emiatt, és tekintve hogy OCD-s vagyok, méginkább elúsztam az időben, de aki szintén OCD-s az megérti...
De most már nemsokára meglesz. :) A mai este, vagy a holnapi nap folyamán megcsinálom.
Sziasztok!
Ha megalakult a csoport, engem is érdekelne. Ha nem, akkor is szívesen beszélgetnék az odc-ről azzal, akinek van kedve hozzá. Hátha úgy könnyebb...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!