Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kegyetlenül fáj a fejem....

Kegyetlenül fáj a fejem. Lehetséges hogy ettől?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom hogy kerülöm, de nem gyakran iszok a vízen kívül mást. Nem olyan vagyok aki egész nap kólán energiaitalon vagy gyümölcslén él. Már máskor is megfigyeltem, hogyha nem vizet iszom egy étkezésnél, akkor rá 2 v 4 órára megfájdul a fejem. Ma is ebédnél gyümölcslevet ittam, és most vacsoránál is, és majd szét robban a fejem.

Osztálytársam meg nem is issza meg a vizet, mindig szörpön meg más szénsavas üdítőkön él, a vizet egyenesen utálja, neki mégsem fáj a feje. Miért?

2014. máj. 1. 20:33
 1/1 Virágh Attila válasza:

lehetséges, hogy az ezekhez a nedűkhöz hozzáadott adalékanyagra, vagy emulgeáló szerre érzékeny vagy, s amiatt fájdul meg a fejed

érdemes lenne utána nézni

2014. máj. 1. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!