Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Deformálódhatott az arcom ettől?

SzZsD kérdése:

Deformálódhatott az arcom ettől?

Figyelt kérdés

Elõre is elnézést kérek ha értelmetlenûl hangzik a kérdésem! Jelenleg 21 éves vagyok és kb két évvel ezelõtt valamilyen oknál fogva elkezdtem az állkapcsommal "játszadozni". Ez annyit jelent , hogy úgy szoktam mozgatni állandóan mintha rágnèk valamit. Eleinte 1-2 hónapig csinâltam erõsen (ropogott, kattogott) fájt is rendesen ekkor 1-2 hétre abbahagytam. Mikor elmúlt a fájdalom akkor újrakezdtem. Rendszeresen csinálom azóta is , már nem fáj soha. Amikor csinálom a két halántékomnál látszik mozgás.

Ezzel egyetemben kb híztam 40 Kg-ot.

Nem tudom , hogy a 40 kg-tól vagy az állandó erõs rágási kénysertõl változott-e el az arcom. Magasságom 185 cm 80 kg voltam most 121 vagyok.

2014. jan. 16. 23:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem edzésszerűen kéne"rágnod",hogy szépen le fogyjon az arcod és pl:futás vagy bringázás közben gyors ütemben, "sprintelve rágás"-ha grimaszolsz is hozzá még jobb lesz az eredmény.
2014. jan. 16. 23:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Plusz negyven kilótól jó hogy megváltozik az arcod, sőt a változás helyett helytálló a deformálódás is... Félre ne értsd, nem bántásból mondom, saját tapasztalat... Fogytam 15 kgt és utána látva a képeimet ledöbbentem, mennyire el volt torzulva a fejem...
2014. jan. 16. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!