Kisfiam 6 éves. Megy a hasa és négyszer hányt eddig. Mit tegyek, hogy ki ne száradjon?
Figyelt kérdés
Pont karácsony van. Az 5 hónapos kisfiam egy hete jött haza a kórházból. Nem erre vágyom most. Csak 2 harapás beiglit evett ma, semmi egyebet, egyébként jó a közérzete (még)! Kérlek segítsetek!2009. dec. 24. 20:49
11/19 anonim válasza:
Utolsónak: Remélem, ha egyszer praktizálni kezdesz nem így fogod megnyugtatni az aggódó szülőket.
12/19 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Hozzád még a kutyámat se vinném, nemhogy a gyerekemet.
13/19 anonim válasza:
nem, csak én értek valamit a témához. teljesen úgy írtok, mintha szegény gyerek legalábbis haldokolna. ne mutasd ki előtte az aggodalmad. elnézést, ha pontosan tudom hogy egy hányásos-hasmenéses megbetegedés egy mindennapos dolog. dolgozok kórházban, orvosokkal. szerintetek mit mondanak? ugyanazt, amit leírtam. de mások nyilván jobban tudják.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tegnap késő estig így ment minden, este tudtam csak megitatni kb. egy deci narancslével. A tejről köszi az infót, mert előtte azt próbáltam neki adni, mert az esetleg laktató is. A tea teljesen felesleges, 8 féle teám van itthon, a nagy semmilyen teát nem iszik meg. Egyébként este ahogy elaludt, ugyanabban a testhelyzetben kelt fel reggel, biztos nagyon kimerült. Reggel első dolgom volt itatni, el is fogadta, evett kenőmájas kenyeret reggelire egy egész szeletet, ebédre pedig már a rántott husival is megküzdött, mostanra pedig már nem panaszkodik, hogy fájna a hasa, reggel pedig még mondta. A mi orvosunkról pedig annyit, hogy hiába vittem volna ki ügyeletre, mert a kicsinek is én mondtam, hogy adjon beutalót a kórházba, mert már 4 hete kezelte, hörgött, sípolt, 2 fajta antibiotikumra sem lett jobban, és ő még mindig csak kísérletezni akart az akkor 4 hónapos gyereken. Mint kiderült jobb oldali tüdőgyulladása volt/van is. Hát a saját orvosomnál néha még én is többet tudok. A gyerek pedig nem allergiás semmire. Mégegyszer köszi mindenkinek!
2009. dec. 25. 16:00
15/19 anonim válasza:
"nem, csak én értek valamit a témához."
Milyen témához? Mert ehhez biztosan nem.
16/19 anonim válasza:
de igenis értek hozzá, én járok az orvosira. nem kell ilyen lekezelően bánni másokkal csak azért, mert nem ugyanaz a véleménye, mint neked. könnyen lehet, hogy egyszer még én foglak gyógyítani.
mellesleg a kisfiú jólvan, szépen evett is. ezért kellett volna vele kórházba rohanni? szerintem meg az volt az anyuka alaptalan, hozzá nem értő riogatása.
17/19 anonim válasza:
"könnyen lehet, hogy egyszer még én foglak gyógyítani."
Akkor inkább dögöljek meg, de oda úgy sem kerülök, hogy neked kellene rajtam segíteni.
18/19 anonim válasza:
szerintem a viselkedéseddel csak magadat járatod le, nem engem. szerintem a kérdésben nekem lett igazam és igen, én járok az orvosira és igen, értek hozzá, ezt tanulom, ez a munkám. mellesleg az a szép ebben, hogy az oldal anonim, így fogalmad sincs, ki vagyok, stb. de nyugodtan ócsárolhatsz, meg is dögölhetsz inkább, a te döntésed. az értelmes megnyilvánulásaidhoz pedig csak gratulálni tudok.
19/19 A kérdező kommentje:
Nem kellene marakodni, ez az oldal szerintem nem erre való. Ha figyelembe veszitek az én véleményemet, szerintem is az orvostan hallgatónak van igaza, minden doki csak kiröhög ha ilyennel odaállítok. Nem szeretném a vitát tovább folytatni, csak a véleményem írtam ide. Köszönöm
2009. dec. 29. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!