életmódváltással meglehet "gyógyítani"a magas vérnyomást és a szívpanaszokat? Arra gondolok, hogy sport, egészségesebb ételek stb.
ha tényleg megtudod változtatni az életmódod akkor elhagyható lesz a gyógyszer.
-Nagyon sok olajos magvakat kéne enned, zöldségeket, gyümölcsöket.
-NEM SZABAD STRESSZES ÉLETMÓDOT FOLYTATNI!
-Járj le egy héten 3x futni valahova úgy 7-8 km-t és utána 1 km séta.
Én ezt a programot követtem és 2 év alatt normális lett a vérnyomásom...pedog 2 éve még énis gyógyszert szedtem...
Nem értek egyet az első hozzászólóval.
Igenis életmódváltással meg lehet gyógyulni.
Én nagyon nem vagyok gyógyszerpárti, sokkal jobban hiszek a természet erejében és a saját szervezet öngyógyító mechanizmusában, ehhez hozzájöhet még különféle energetika (nálam pl. Reiki). Sosem járok orvoshoz, még egy influenzám sincs sosem és ehhez legnagyobb mértékben az járul hozzá, hogy TUDOM azt, hogy egészséges vagyok és a szervezetem bármit legyőz. Ez a vonzás törvénye.
Most a szkeptikusok biztos leszavaznak és lehülyéznek, de nem érdekel, nekem bevált, ez az én véleményem, aki sajátjának érzi próbálja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!