Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért szédülhetek?

Miért szédülhetek?

Figyelt kérdés
Valamelyik reggel, azon vettem észre magam, hogy a bal oldalamról, a jobbra fordultam, és nagyon szédültem, mintha előző este nagyon berúgtam volna, és még azt éreztem volna, de semmit nem ittam. Aztán felkeltem, még egy picit rossz volt, majd jobb. Ezután ismét ez volt reggel, így már csak a bal oldalamon tudok feküdni. Azonban észrevettem a napokban, hogy már nap közben is szédülök. Nem magas sem a vérnyomásom, sem a pulzusom. Teljesen olyan érzés, mintha forogtam volna csak körbe-körbe, de ez kb. 10 perc-fél óráig, mikor hogy, de nagyon rossz. :( Most is ezt érzem már, kb. negyed órája. Tudom el kell menni orvoshoz is, megyek is. De szerintetek? Valakinek valamilyen hasonló? Előre is köszönöm. 21/L.
2014. ápr. 16. 19:37
 1/4 anonim válasza:

Nekem elsore alacsony vernyomasnak tunik, de azt te tudod merni. Nem faj a fejed? Hidegerzes? Lehet migren. Neurologus vsz. adegy MRI idopontot ha tenyleg nem mulik el. Nem biztos hogy a fejeddel van baj, lehet keringes eredetu.

Ha bemesz a korhazba szerintem lesz vervetel, gegeszet, neurologia. Legalabbis anno engem mindenhova elkuldtek a szedulesemmel. Magaban az hogy szedulsz nem jelent egyenlore nagy bajt, ha ehhez tobbminden tarsul akkor gond lehet. Mindenkeppen menj el olrvoshoz minel elobb.

2014. ápr. 16. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet vas hiány is. Nekem is hasonló tüneteim voltak és vérkép alapján kiderült vas hiány. Vérnyomásom rendben volt.
2014. ápr. 16. 19:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek. Most mértem épp meg a vérnyomásomat, nem is alacsony. Viszont eddig elég magas volt a pulzusom, de mostanában normális, lehet emiatt is. Nem? Egyébként a vashiányon én is gondolkoztam. Amúgy hány nap szabit kell kivennem ezekhez a vizsgálatokhoz? Vagy elmegyek a házi orvoshoz, és az kiír táppénzre erre az időre szerintetek? Előre is köszönöm még egyszer ! :) További szép estét Nektek !
2014. ápr. 16. 20:33
 4/4 anonim válasza:
Haziorvostol kaphatsz beutalot. Az alap vizsgalatokat egy nap alatt elvegzik, a vernek is kb. egy ora alatt van eredmenye. Ha a neurologus ugy itele, illetve nem talalnak semmit akkor johet a koponya MR. Erre viszont heteket kell varni. Optimalisan 3 het.
2014. ápr. 16. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!