Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fáradtságtol szédülhetek 4 napja?

Fáradtságtol szédülhetek 4 napja?

Figyelt kérdés
Sok a tanulni valo es nem erem magam utol mellesleg elegge ra is stresszelek. 18/l
2012. szept. 27. 09:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sokkal inkább a folyadék és/vagy vashiánytól szédülhetsz.
2012. szept. 27. 09:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Vashianyom az nincs legalabbis a verkep nem mutatta ki. folyadekbevitel az lehetseges... Attol nyilalhat a fejem is es lehet faradt? Az orvos nem mondott ra semmit csak megmerte a vernyomasom ami jo volt.
2012. szept. 27. 11:21
 3/13 anonim ***** válasza:
A folyadékhiány sok minden tünetet produkálhat. Szédülés, fejfájás, émelygés, fáradtság, sötétlátás...
2012. szept. 27. 11:31
 4/13 anonim válasza:
próbálj eljönni a suliból egy hétre kérd ki magad a doktól, ha nem múllik a tünet, menj el kórházba, nem viccelek, egy pontosabb kivizsgálás sose árt. És addig is próbálj olynokat enni-inni amiben sok az antioxidáns
2012. szept. 27. 15:02
 5/13 anonim válasza:
ja és igen egy embernek napi 2-3 literre van szüksége figyelj oda mennyit iszol próbálj meg minél többet
2012. szept. 27. 15:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom megnyugtat e, de én is szédülök. Vérnyomás minden rendben van, valamennyi stressz van, de inkább az időt okolom. Tegnap nem szédültem, mert lehűlt az idő, ma megint meleg van, megint szédülök. Nem semmi, hogy lassan október elején ilyen meleg van, errefelé majdnem 30 fok. nagy a napi hőmérséklet ingadozás, éjjel ideg van, nappal meg nyár, még délelőtt is hűvöskés volt az idő, pár óra alatt melegedett fel ennyire. Figyeld meg, hogyha nem lesz ennyi front, akkor is szédülsz e.
2012. szept. 29. 15:36
 7/13 A kérdező kommentje:
ezt megfogadom. akkor lehetséges hogy 1 hete ezért szédülök FOLYTON! ? nincs agydaganatom ugye?? vérkép, vérnyomás minden rendben.
2012. szept. 29. 15:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Hacsak nem neked is meg nekem is agydaganatom van, amit nem tartok valószínűnek :)
2012. szept. 29. 15:47
 9/13 A kérdező kommentje:
hát remélem hogynincs. :( amúgy pánikbeteg vagyok szóval elég érzékeny vagyok mindenféle változásra
2012. szept. 29. 15:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok, úgy tűnik a mostani front nem jó nekünk..
2012. szept. 29. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!