Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fáradtságtol szédülhetek 4 napja?

Fáradtságtol szédülhetek 4 napja?

Figyelt kérdés
Sok a tanulni valo es nem erem magam utol mellesleg elegge ra is stresszelek. 18/l
2012. szept. 27. 09:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
mármint pánikbeteg? és te is agyalsz ilyen "f*szságokon"?
2012. szept. 29. 18:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen én is pánikbeteg vagyok. Én nem agydaganatra gondoltam,hanem érszűkületre az agyamban és agyvérzéstől féltem :D Még tovább hergeltem magam, amitől még jobban szédültem. Aztán erőt vettem magamon, hogy ez így nem mehet, úgysincs semmi bajom, másra kéne gondolni. 26 éves vagyok egyébként, kb 18 éves koromtól van ez a pánik, volt, hogy jobban elkapott, de mára nagyjából kezelni tudom.

Úgyhogy próbálj meg te is másra gondolni, csinálj valamit, ami kikapcsol! :)

2012. szept. 29. 18:31
 13/13 A kérdező kommentje:

Jaaa ertem hat nekem mar "volt" : agyverzes, infarktus, hirtelen szivmegallas, borrak, rak, agydaganat...

Amugy en nem is ugy hallok mar egy hete ahogy kene lehet hogy egy fulmosas nem artana

2012. szept. 29. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!