Mitől szédülhetek egész nap állva/járva/ülve/fekve?
Egész nap szédülök, alig bírok a lábamon megállni. Mitől lehet? Melegtől pl? Meg mostanában kicsit alacsony a vérnyomásom otthon, de a dokinál mindig felugrik, most is 150/90 volt nála(normál esetben ezt meg sem közelíti).
Arra gondoltam, hogy mivel drága volt, leálltam a napi 20mg cipralexről és 300g depakine chrono-ról. Persze nem ukk-mukk-fukk, hanem próbáltam szép fokozatosan, beosztva az utolsó dobozt. Ez okozhatja esetleg? vagy egyéb ötletek? :S Nagyon rossz, mert tanulnom kellene az érettségire, de rosszul vagyok folyamatosan.
Szédülésnek ezer oka lehet.
Most ilyen nagy melegben ez elég jellemző dolog főleg ha alig iszol. Naponta 4-6 liter folyadékot lehetőleg vizet kellene meginnod, vagy vitaminos gyümölcsléből is legalább fél litert.
ugyanígy vagyok a vízzel én is.Utálok inni,ezért tegnap este már majdnem az ájulás kerülgetett.Jól megijedtem ugyhogy asszem rákapcsolok én is.
Egyébként szerintem menj orvoshoz,ő többet tud segíteni
Már voltam dokinál! anynit csinált, hgoy megmérte a vérnyomásom, és elküldött vérvételre.
De hát ennél többet már tényleg képtelenség inni. Az a baj, hgoy annyira nem bírok inni, hogy sokszor kihányom, ha mégis le akarok tuszkolni a torkomon egy kis vizet.. /:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!