Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Reggeli rosszullét mi lehet...

Reggeli rosszullét mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Több mint egy hete folyamatosan úgy ebédek hogy enyhe hányinger szerű érzésem van de inkább csak kb a torkomban van a gyomron néha napközben is előjön. Nem hiszem hogy terhes lennék a menstruáciom időben megjöttés fogamzásgátlót is rendszeresen viszont atz elmúlt egy hónapban 2x is szedtem antibiotikumot ami valószínűleg kikezdte a gyomrom. Eszek probiotikumot de nem javul. Valami ötlet vagy tanács mi lehet a baj?

2014. ápr. 13. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Amikor antibiotikumot szedtél, használtál kiegészítő védekezést? A menzeszeden nem tapasztaltál furcsaságot? (pl. kevesebb, más állagú stb)

Inkább csinálj egy tesztet, hallottam már olyat, hogy valaki gyógyszer mellett esett teherbe, és megjött a menzesze az első 1-2 hónapban.

Ha tuti kilőve a baba, akkor keress fel egy dokit, és kivizsgálnak, hogy csak stressztől van e, vagy túl sok gyomorsav, esetleg szervi ok e.

2014. ápr. 13. 23:22
 2/5 anonim válasza:
munka
2014. ápr. 13. 23:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Az antibiotikum szedése alatt nem is volt semmi mert nem éreztem úgy magam viazont legutóbb az utolsó tabletta előtt jött meg és elég sokáig tartott de ezen kívül rendben volt
2014. ápr. 14. 06:13
 4/5 anonim ***** válasza:

"Az antibiotikum szedése alatt nem is volt semmi mert nem éreztem úgy magam"

És utána az 1-1,5 hét is szexmentesen telt? Van olyan antibiotikum, ami után nem elég az egy hét kiegészítő védekezés.

"viszont legutóbb az utolsó tabletta előtt jött meg és elég sokáig tartott de ezen kívül rendben volt"

Ebben az esetben mindenképp csinálnék tesztet. Hamarabb megjött mint kellett volna és ennek lehet az oka, hogy a gyógyszer nem fejti ki megfelelően a a hatását. Biztos tudod, hogy a gyógyszer lényege, hogy valamilyen szinten leállítja a saját szervezeted és onnantól kezdve ő irányít.

2014. ápr. 14. 08:19
 5/5 A kérdező kommentje:
az első antibikumos kezelés után is megvolt az 1-1,5 hét a legutóbbi óta nem is volt semmi csak a 2 között 1x azért nem gondolom a terhességet mert akkor tényleg lett volna valami jele inkább valami gyomorbaj vagy reflux miatt aggódom adokim meg sajnos elég felelőtlen, már egyszer voltam ehhez hasonló problémával és nem igazán foglalkozott velem
2014. ápr. 14. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!