Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Érdemes lenne orvoshoz mennem?

Érdemes lenne orvoshoz mennem?

Figyelt kérdés

Tegnap este koncerten voltunk, és hirtelen nagyon rosszul lettem.(Nem ittam alkoholt) Kb másodpercenként elsötétült minden, elkezdett remegni a kezem, és utána másodpercekig nem láttam semmit, és csak a saját hangomat hallottam,ahogy barátnőmnek kiabálok ,, xy,rosszul vagyok!!"

Kimentünk,ittam vizet,utána kicsit jobb volt.

Ez azért lehetett mert kevés vizet ittam..(nem is éreztem pedig hogy szomjas lennék vagy valami..),vagy érdemes lenne elmenni orvoshoz? Ilyen még sosem volt velem,és nagyon megijedtem.:/

2014. márc. 28. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
igazából azért vannak az orvosok, hogy megvizsgáljanak! Nem igazán normális az ha valaki elájul, annak oka van. Az hogy elmész e orvoshoz az a te döntésed, de nem feltétlen megoldás az ha nem mész el! Tehát menj, bajod nem lehet belőle!
2014. márc. 28. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha azóta semmi bajod, akkor lehet, hogy csak a villogó fények, reflektorok, hangos zee okozta.
2014. márc. 28. 16:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Jövőhéten úgyis kell vérvételre mennem,majd megkérdezem utána az orvost.

Lehet,hogy az is benne volt, mert a fények eléggé zavaróak voltak..

2014. márc. 28. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

Voltál máskor is ilyen koncerten?

Ha igen, és nem volt gond, akkor menj el orvoshoz.

Ha nem, akkor sem árt, hogy a végére járj.

Van az epilepsziának egy olyan fajtája, ami villódzó fényre jön elő.

És még pánik beteg is lehetsz, amiről eddig nem tudtál. Zavart a tömeg, a félhomály.

Szerintem beszélj dokival, és ha minden rendben van, akkor kerüld az ilyen helyeket és fokozatosan szoktasd magad hozzá. Persze, ha akarod.

2014. márc. 28. 16:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Még nem voltam ilyen koncerten,ez volt az első komolyabb..

Rendben, mindenképp kivizsgáltatom.

Köszönöm a válaszod!

2014. márc. 28. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
igen, jó lenne kivizsgáltatni, mert ha valami bajod van, az előbb-utóbb úgyis kiderülne és így hamarabb ellehet kezdeni a kezelést, ha meg nincs semmi bajod akkor meg megnyugodhatsz! minden Jót!
2014. márc. 28. 18:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm!
2014. márc. 29. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!