6 hete volt egy tályog felnyitásom. A seb még mindig nyitva van . Lényegében egy mütéti nyilás. Meddig lehet nyitva? Mikor nem jó már ha nyitva van?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 9. 18:25
1/7 anonim válasza:
Amíg be nem hámosodik. Az ilyen jellegű sebeket (akár műtéti is)nem szokták összevarrni. Azt már látod,hogy hámosodik,húzódik össze? Ezt úgy veszed észre,hogy a széle felől egy rózsaszín területtel egyre kisebb a nyílás.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, egyenlőre nyitva van. Tegnap elmentem a sebészetre, azt mondták 98 százalékban gyógyult. Egy géplapkákból álló betétet rakok oda, és még néha nedves. Nem véres, hanem vizes. Az orvos azt mondta, hogy akár még nyomkodhatnám is, de ki mer oda nyulni. Meleg vizü fürdőbe kellene menni a reumám miatt, arra azt mondta semmi akadálya. Hát nem tudom.....
2014. ápr. 11. 07:48
3/7 anonim válasza:
Az ilyen tályogos sebek nagyon nehezen gyógyulnak,mert a környező szövetekre is ráterjed a gyulladás,amitől azok el is halnak. Sajnos nem tudsz mást csinálni,mint türelemmel várni.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem zavar, mert már nincs fájdalom. Csak azt nem tudom, hogy mehetek-e melegvizes fürdőbe? Sebész szerint igen.
2014. ápr. 11. 12:43
5/7 anonim válasza:
Én ugyan nem láttam ,hogy milyen a sebész viszont igen,de őszintén szólva,amíg váladékozik kihagynám. Addig nem teljes a hámosodás és ez a meleg vízben nagyon könnyen befertőződik. Ha már nem váladékozik nyugodtan mehetsz.
6/7 A kérdező kommentje:
Látom értesz hozzá. Egészségügyis vagy, vagy már volt ilyen betegséged. Hát én sem szivesen megyek igy el, sem a magam miatt, sem a mások iránti tiszteletből. Olyan helyen van, hogy nem látom. De a doki is mondta, hogy nyitva van.
2014. ápr. 11. 19:19
7/7 anonim válasza:
Igen, eü-s vagyok. Dolgoztam bőrgyógyászaton és sebészeten is,úgyhogy nem ismeretlen az ilyen probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!