Nem kellett volna már helyrejönnöm?
Több, mint 4 hónapja vették ki a mandulám (3 nap múlva 5. hónapja) és még mindig sok a slejm, állandóan torokgyulladásom van és aftáim.
Azt mondta az orvos, 2 hónap és jól kell lennem.
Ezenfelül bő 2 hónapja kiderült cöliakia (glutén-allergia) arra is azt mondta az orvos, hogy kb másfélhónap és jól kell lennem, de semmi javulás.
Ugyanúgy fáradt vagyok, a fenti tüneteim is megmaradtak.
Sokszor annyira fáradt vagyok, hogy az állkapcsom is ropog.
Az orvosaim hülyék (nem tudok mást mondani, antibiotikumot akarnak mindig csak adni és mellébeszélnek) így ők nem mondtak semmi bíztatót.
Köszönöm a válaszod, aranyos vagy.
Szedem a gyógyszereket folyamatosan, de javulás nem következik be. Amúgy a fizikai állapotom valóban borzalmas, de a regenerálódásom (például kisebb sebek, sérüléseknél) az átlagnál gyorsabb valamiért.
Hivatalosan cöliakiás, azaz lisztérzékeny vagyok, nem tudtam, hogy ennyit számítanak a fogalmak.
Tejmentes diétát kell tartani? Erről egy szót sem mondtak, én ugyanúgy iszom-eszem tejterméket!
4 hónap? Még csak 2 és fél hónapja tartom, de 100%-osan (tejet leszámítva)
Átolvasom, köszi a tanácsot.
Nem, ellenőrzött ételszállító hozza az ételeket, kenyeret pedig én magam veszem vagy sütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!