Végbéltáji tályog - hallott már róla valaki? Kezelése? Esetleges altatásos megszüntetése?
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 14:30
1/4 A kérdező kommentje:
Tul vagyok rajta. Illetve a mütéten, ez volt életem legrosszabb élménye.
2014. márc. 4. 07:25
2/4 anonim válasza:
Nem a végbelédnél mondod szerintem,hanem kicsit fölötte a sgg irányába,amúgy igen nekem volt egy ilyen altatással csinálták,előtte ülni nemtudom annyira fájt,a mütét után meg jó pár napig nem igazán ülhettem,illetve hason alhattam csak (mindig úgy alszok egyébként),egyébként ebben az egészben az volt a legrosszabb mikor a gatyát lekellett tolni és felfeküdni az asztalra mikor ott a mütétnél több huszonéves csaj is volt maszkba nahát az volt a kellemetlen ott egy szál kolóba lenni :D,na nem azért mintha mini pocsom lenne.Egyébként azóta nemjött vissza semmi ezzel kapcsolatban kb 6-7éve volt,persze a heg megmarad.
3/4 A kérdező kommentje:
Hol csinálták altatással? Nekem helyi érzéstelenitéssel csinálták, mivel gyulladt volt mindent éreztem! Az életemért könyörögtem. Soha nem orditottam még orvosi beavatkozás során.
2014. márc. 13. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!