Forduljak-e pszichiáterhez? Több lent
Először keresd fel a háziorvosod, neki mondd el a panaszaid, ő tudni fogja hogy kihez kell fordulni ilyen panaszokkal.
Sőt, orvost is tud ajánlani, ingyeneset!
Nem feltétlen pszichiáterre van szükséged, lehet csak pszichológushoz elég elmenned, de mondom, a házi doki jobban fogja tudni.
Én sajnos pánikbeteg vagyok feltétlen menj pszichológushoz
de mindenféle bajodról tudnia kell a háziorvosodnak is engem is ő utalt a megfelelő helyre.Ezen lehet segíteni ne ess pánikba csak a szép és nyugodt dolgokra gondolj.Ez egy lelki eredetű probléma ha feltárják a gyökeréig akkor az már siker.Engem a humorérzékem és az elszántságom tartott életben eleinte.Ma már ha néha bele is rondít a napjaimba teljes értékű embernek érzem magam.Csak ne fordulj be csinálj valamit ami érdekel én festettem olvastam Hofit hallgattam.Egy jó röhögés felér egy adag
gyógyszerrel.Mindig arra gondolok ha problémám van hogy ez is elmúlik egyszer ugyan mennyire változik tőle az életem?Akármi van vegyél egy nagy levegőt döntsd el mi zavar és hogy ez tényleg akkora baj-e hogy megéri idegeskedni rajta.Van aki a stressztől infarktust kap, valaki cukros lesz mások agyvérzést gyomorfekélyt kapnak
hát nálunk meg csak a bili borult fel és besokalltunk.Ennyi.Ezt is lehet kezelni majd rájössz neked mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!