Normális hogy ennyire fáj a hátam?
Figyelt kérdés
Egyik nap arra kelek fel, hogy iszonyatosan intenzív nyilaló fájdalom volt a hátam középső borda alatti gerinc melletti részén. Tényleg nagyon fájt, az ágyból alig bírtam ki kelni, a fürdés meg kész rémálom volt.
Elmentem a dokihoz adott izomlazítót meg fájdalomcsillapítót.
Az első nap volt, hogy 2-3 lépés után azt éreztem hogy begörcsöl valami a hátamban és meg kellett állnom annyira iszonyatosan fájt.
Ez mitől lehet ?
Ez normális ?
2014. ápr. 3. 02:04
2/3 anonim válasza:
A fájdalom soha sem normális. Mivel ez új dolog neked,nem hiszem,hogy komoly bajod lenne. Valószínűleg csak "elfeküdted" és becsípődött egy ideg. Ha egy héten belül sem javul a kezelés ellenére,akkor menjél vissza az orvoshoz és kérjél sürgős beutalót reumatológiára.
3/3 anonim válasza:
Sajnos ha idegbecsípődés, akkor hoszadalmas lehe, nekem egyszer 5 hétig tartott, nagyon fájdalmas volt, persze egy gerincröntgen nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!