Mit csinálhatnak ilyenkor a fogammal?
Figyelt kérdés
3,5 éve gyökér kezelt bal felső örlő fog. Fáj ha rágok azon az oldalon, feszít, lüktet egy kicsit és már le is tört belőle. Már az sem érdekel ha kihúzzák... Jövő héten megyek fogröntgenre...2014. márc. 25. 23:27
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy húzás lesz belőle, de talán a doki megpróbálja újra kitisztítani és új tömést tesz bele, de ha letört belőle, akkor lehet, hogy korona is kell majd a fogra.
2/6 anonim válasza:
Ha lehet csináltasd meg az nem ugyvan hogycsak hadhúzzák ki a saját fogad a legértékesebb
3/6 anonim válasza:
Szeritnem ezt már kihúzzák! Legalábbis nekem kihúzták,pedig nem tört le belőle!
4/6 A kérdező kommentje:
meglehetett menteni :) a fogorvos úgy megcsinálta, hogy olyan mintha egy teljesen ép fog lenne :) hálisten nem volt szükség szájsebészre :)
2014. ápr. 10. 14:08
5/6 anonim válasza:
Újra tömte?
Vagy mit csinált?
Én a kérdésből azt vettem ki, hogy koronát kell rá tenni, ezt készültem beírni.:)
6/6 A kérdező kommentje:
hát azt hiszem tömőanyaggal /ból felépítette a fogam hiányzó részét ha minden igaz :)
2014. júl. 12. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!