Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nehezen tudok elaludni! Ha...

Nehezen tudok elaludni! Ha számolom a bárányokat az segít?

Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Dehogy :) Feküdj kényelmesen, és olvass valamit, ami elringat.
2014. márc. 20. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Halkan hallgass valami dögunalmas zenét.
2014. márc. 21. 10:14
 3/6 anonim válasza:
vagy dobj be egy növényi alapú altatót, ha nem nappali problémák, hanem csak úgy a semmi miatt nem tudsz aludni :) nekem nyolc óra után kipattan tőle a szemem és friss vagyok, csuda egy dolog
2014. márc. 22. 09:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez állandó?

Egy alvás előtti rítust kell mindig csinálni, így ha ezt végzed, akkor a szervezeted felkészül arra hogy nemsoká aludni kell. Pl fogmosás, pizsi felvétel, lefekvés, közben még éppen megy a barátok közt :) a tv-ben. Közben a tv automatikus bekapcsolója be van állítva.

Vagy relaxálj. Ha nem csináltál még ilyet, akkor valahol nézz utána. Kényelmesen helyezkedj el, tisztítsd ki a fejed. Már annyira nem gondolsz semmire hogy hallod a szívdobogásod. Ettől sztem tuti elaludnék, ha este az ágyamban csinálnám. :D

A bárányok szerintem nem sokat segít. Valahol hallottam is, hogy direkt gátolja az alvást, mert hogy közben dolgozik az agy, tehát számol.

2014. márc. 22. 18:54
 5/6 Predator14004 válasza:
Hidd el nekem hogy ha elég energiát égetsz el nem pedig kockulsz vagy akármi mást csinálsz amivel napi 50 métert sem mozogsz nem csoda de ha mozogsz vagy fizika munkát végzel simán elalszol nem kell ökröket számolni vagy akármiket
2014. márc. 27. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is sokáig ez volt a bajom.Lehet hülyén hangzik de nekem az a "módszerem" hogy elképzelem az áloméletemet ahol minden vágyam valóra válik és ezen gondolkozok amíg el nem alszok.Nálam a számopgatás nem vált be de van akin ez segít.Ha meg stresszes vagyok és már nincs esély hogy elaludjak akkor a végső módszer ami sosem bukptt még meg:Ne mozogj.Próbáld meg akkpr is ha stresszes vagy vagy nem tudsz lenyugodni koncentrálj rá hogy ne mozdupjon meg még a kisujjad se és pár perc után már alszol is:D

15/l

2014. márc. 31. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!