Nehezen tudok elaludni! Ha számolom a bárányokat az segít?
Ez állandó?
Egy alvás előtti rítust kell mindig csinálni, így ha ezt végzed, akkor a szervezeted felkészül arra hogy nemsoká aludni kell. Pl fogmosás, pizsi felvétel, lefekvés, közben még éppen megy a barátok közt :) a tv-ben. Közben a tv automatikus bekapcsolója be van állítva.
Vagy relaxálj. Ha nem csináltál még ilyet, akkor valahol nézz utána. Kényelmesen helyezkedj el, tisztítsd ki a fejed. Már annyira nem gondolsz semmire hogy hallod a szívdobogásod. Ettől sztem tuti elaludnék, ha este az ágyamban csinálnám. :D
A bárányok szerintem nem sokat segít. Valahol hallottam is, hogy direkt gátolja az alvást, mert hogy közben dolgozik az agy, tehát számol.
Nekem is sokáig ez volt a bajom.Lehet hülyén hangzik de nekem az a "módszerem" hogy elképzelem az áloméletemet ahol minden vágyam valóra válik és ezen gondolkozok amíg el nem alszok.Nálam a számopgatás nem vált be de van akin ez segít.Ha meg stresszes vagyok és már nincs esély hogy elaludjak akkor a végső módszer ami sosem bukptt még meg:Ne mozogj.Próbáld meg akkpr is ha stresszes vagy vagy nem tudsz lenyugodni koncentrálj rá hogy ne mozdupjon meg még a kisujjad se és pár perc után már alszol is:D
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!