A migrén mitől alakulhat ki?
Figyelt kérdés
Kb. 2,5 hete volt először migrénem. Azelőtt soha. Szörnyű volt. Viszont azóta egyre gyakrabban, most már napi rendszerességgel van, max. 1 nap kimaradással. Van, hogy már előtte ilyen fekete 'csíkokat látok', a jobb oldalon (azon szokott fájni) az arcom teljesen lezsibbad. Ekkor olyan 3-4 óráig tart az egész. Nagyon fáj, de azért még az elviselhető kategória. Pár napra jöttem rá, hogy ha amikor tudom, hogy kezdődik akkor iszok kávét, és akkor jobb.
A másik amikor hirtelen jön iszonyú hányingerrel. Semmi előjel, csak elkezdődik, és legalább 6-7 óráig tart, semmi fájdalomcsillapító nem használ rá. Volt, hogy már könnyeztem.
Mitől alakulhatott ki ilyen hirtelen? A háziorvosnak fogalma nincsen.
2014. márc. 16. 20:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!