Minden reggel bedagadt, bepüfedt, "gyenge" kézfejjel ébredek, de mar tini korom óta. Mostanában vettem észre, hogy fájnak az izületeim a ujjaimban és fáj a könyököm is. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Reggelente alig tudok fogni a kezeimmel es be vannak dagadva, furan, mintha bizseregnének. Faj ott is, ahol behajlítódnak az ujjaim, ott nyomásra is érzékenyek. Fáj behajlításkor a könyököm is.
Fél óra és minden fajdalom, duzzanat megszűnik.
De felek, mintha csak rosszabbodna! Mi lehet ez es kihez forduljak?
27 eves vagyok 2 kisgyerekem van.
2014. márc. 16. 06:11
11/13 anonim válasza:
Szerintem keress egy másik kezelőorvost, ha a mostani nem ad beutalót sehova és nem törődik a problémáddal, kérd át magad máshoz, vagy menj el magán belgyógyászhoz.
12/13 anonim válasza:
Reumatologiara menjel el mindenkeppen, de minden mast is erdemes megnezetni.
Ahogy a tunetek megjelentek es amikor az tenyleg emlekeztet a reumás sokizületi gyulladásra. A nagymamam pontosan igy meselte, neki hogy kezdodott. (De en nem ertek hozza)
13/13 anonim válasza:
Nekem is volt már hasonló. A háziorvosom szerint vagy reuma, autoimmun betegség vagy allergia okozhatja. Mivel más tünet nem volt, ezért nem küldött el szakrendelésre, csak annyit mondott hogy cseréljem le a testápoló szereimet (tusfüdő, kézkrém...). Valószínűleg a testápoló krémre voltam allergiás mert azt a fajtát először próbáltam ki és amint abbahagytam el is múlt. Még annyit mondott hogy ha kiújulna, akkor lehet hogy olyan autoimmun betegségem van ami spontán előjöhet és elmúlhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!