Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Minden reggel bedagadt,...

Minden reggel bedagadt, bepüfedt, "gyenge" kézfejjel ébredek, de mar tini korom óta. Mostanában vettem észre, hogy fájnak az izületeim a ujjaimban és fáj a könyököm is. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Reggelente alig tudok fogni a kezeimmel es be vannak dagadva, furan, mintha bizseregnének. Faj ott is, ahol behajlítódnak az ujjaim, ott nyomásra is érzékenyek. Fáj behajlításkor a könyököm is.

Fél óra és minden fajdalom, duzzanat megszűnik.

De felek, mintha csak rosszabbodna! Mi lehet ez es kihez forduljak?

27 eves vagyok 2 kisgyerekem van.

2014. márc. 16. 06:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy másik kezelőorvost, ha a mostani nem ad beutalót sehova és nem törődik a problémáddal, kérd át magad máshoz, vagy menj el magán belgyógyászhoz.
2014. márc. 17. 16:23
 12/13 anonim válasza:

Reumatologiara menjel el mindenkeppen, de minden mast is erdemes megnezetni.

Ahogy a tunetek megjelentek es amikor az tenyleg emlekeztet a reumás sokizületi gyulladásra. A nagymamam pontosan igy meselte, neki hogy kezdodott. (De en nem ertek hozza)

2014. márc. 18. 16:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már hasonló. A háziorvosom szerint vagy reuma, autoimmun betegség vagy allergia okozhatja. Mivel más tünet nem volt, ezért nem küldött el szakrendelésre, csak annyit mondott hogy cseréljem le a testápoló szereimet (tusfüdő, kézkrém...). Valószínűleg a testápoló krémre voltam allergiás mert azt a fajtát először próbáltam ki és amint abbahagytam el is múlt. Még annyit mondott hogy ha kiújulna, akkor lehet hogy olyan autoimmun betegségem van ami spontán előjöhet és elmúlhat.
2015. márc. 8. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!