Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mért van az hogy 4 éves korom...

Mért van az hogy 4 éves korom óta nem voltam beteg egyszer se? Pedig például most is kabát nélkül járok reggel 6 órakor suliba és mégse leszek beteg F/15

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Erős az immunrendszered. Örülj neki. De ettől függetlenül lehet beteg vagy, csak rajtad nem jön úgy ki. Nem kizárt, hogy ebben a pillanatban is ádáz csatát vív a szervezeted a kórokozókkal :D Amúgy meg később lehet változni fog. Nekem is volt egy ilyen ismerősöm aki soha nem volt beteg, most meg duplán bepótolja. Folyton betegeskedik.
2010. okt. 23. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
mit sportolsz? :D
2010. okt. 23. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:
amúgy pl ez is elég jól edzi az immunrendszered, hogy kabát nélkül jársz:) (legalábbis úgytudom) főleg ha kiskorod óta szoktál így kint lenni:)
2010. okt. 23. 18:16
 4/6 A kérdező kommentje:
nem sportolok semmit xd
2010. okt. 23. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez még nem egy nagy bravúr. Én 10 éves korom óta nem voltam beteg (most 39).

Úgyhogy még pedálozz :)

Amúgy nem sok eszed van 4 fokban kabát nélkül járkálni.

2010. okt. 23. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Adj halat a teremtodnek, es vigyazz az egeszsegedre, tehat nem kellene kabat nelkul jarkalnod pl.

En mar nagymama vagyok es soha nem voltam beteg, viszont azert igyekeztem egeszsegesen elni es vigyaztam arra, hogy ne betegedjek meg, tehat ha hideg volt akkor feloltoztem.

Ajanlom, hogy vigyazz a testi-lelki epsegedre, hogy 40 ev mulva is eltudd ezt ujsagolni, hogy Te egeszseges vagy!

2010. okt. 24. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!