Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szerintetek még bent van?

Szerintetek még bent van?

Figyelt kérdés
Tegnap este vagtam a kormom es beleszokott a szemembe. Utana szurt, de megdorzsoltem es elmult, de nem ereztem, hogy kiesett volna. Ejjel nem fajt nem ereztem semmit, de ma reggel mikor felkeltem megdorzsoltem a szemem es megint nagyon szurt valami, mintha bent lett volna valami. Megdorzsoltem es egy kis ido utan megint elmult. Azota sem erzem, hogy szurna. Anyum szerint ha nem szur akkor mar nincs a szememben! Szerintetek? Ha megis bent maradna lenne valami bajom?

2013. júl. 17. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát lehet,hogy csak az utána lévő fájdalmat érezted..ha holnapig vagy holnaputánig nem múlik el a fájdalom,akkor inkább menjetek orvoshoz!
2013. júl. 17. 13:12
 2/3 intrepid ***** válasza:
Nagy gond lenne elmenni a szemészetre? Innen így felelősséggel hogyan mondjuk meg, hogy benne van-e, vagy nincs. A doktor meg belenéz egy drága műszerrel, és csak akkor tudja biztosra megmondani, hogy benne van, vagy nincs.
2013. júl. 17. 13:14
 3/3 A kérdező kommentje:
De mi lenne akkor ha holnapig bent maradna?
2013. júl. 17. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!