Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fosásnál hogyan lehet elkerüln...

Fosásnál hogyan lehet elkerülni recsegő hangot?

Figyelt kérdés
Olyan kellemetlen, lány vagyok, és kicsit szégyenlem az ilyenkor a fenekemből távozó hangokat.
2014. márc. 14. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Hangosan köhögj közben.
2014. márc. 14. 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Az mem kellemetlen hogy a hasmenést "fosàsnak" hivod lány létedre? Amugy kapcsolj zenét telefonon.
2014. márc. 14. 18:16
 3/9 anonim ***** válasza:
* nem
2014. márc. 14. 18:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem, a hasnemés az a kiváltó ok, a fosás pedig a következmény.
2014. márc. 14. 18:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez a világ legtermészetesebb dolga. Ne szégyelld!
2014. márc. 15. 07:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem igaz,hogy ez a világ legtermészetesebb dolga... -.-. Amúgy sajnos semmit nem tudsz tenni :D
2014. márc. 17. 16:50
 7/9 anonim válasza:
hat en betojok a rohogestol ... en meg keresem hogy minnel jobban rotyogjon a csesze alattam
2014. nov. 1. 08:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ha fosol ott olyan gyorsan megy minden, hogy időd sincs a hanghatással foglalkozni
2015. febr. 17. 08:43
 9/9 anonim ***** válasza:
kend be az ülepedet testápolóval a megfelelő helyen, így csökken a viszkozitás, és nem akadozva hanem koherens egynemű sugárban távozik majd a kakafos, ezenkívül bevezethetsz a végbeledbe egy kis műanyag csövet, vagy szilikongumiból készült üzemanyagelvezetőcső-darabot, amin keresztül tulajdonképpen lecsapolod a híg trágyalét.
2015. aug. 20. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!