Hogy tudom elkerülni, hogy belázasodjak vagy rosszabbul legyek?
Figyelt kérdés
A barátom megfázott vagy elkapott valamit. Köhög, náthás, és néha felugrik a láza is. Egész hétvégén együttvoltunk, sőt, tegnap is. Már a hétvégén én is kezdtem érezni, hogy folyik az orrom, de mára tiszta takony lettem /bocsi a kifejezésért/. Nem szeretnék belázasodni, mit tehetnék, hogy elkerüljem?2011. okt. 11. 07:06
1/2 anonim válasza:
Zuhanyozz le, egyél gyümölcsöket, szedjél vitaminokat.
Egyél egészségesen és nagyon sokat igyál, vizet.
Igyál forró teákat is és öltözz melegen.
Ha van otthon igyál Neocitránt vagy hasonlót.
2/2 anonim válasza:
Egyél sok C vitamint, gargalizálj sós vízzel és az orrodat is öblítsd át vele. Igyál sok mézes teát, egyél gyümölcsöket és forró csirkelevest. Öltözz rétegesen, mert most hol meleg van, hol hideg, kerüld a huzatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!