Miért történik ez a vérnyomsommal?
Figyelt kérdés
Azt tudni kell hogy panikbeteg vagyok...magatol a vernyomasmerestol is rettegek...de szoszerint nagyon fura erzes fog el ha vernyomasmeresre kerul sor....nem feher kopeny szindroma, otthon is rendszeresen elofordul....ma pl ez tortent velem....megmertem a vernyomasom 130/80/110 ..pulzusom nyugalmi allapotban tokeletes viszont ilyenkor mindig kiugrik....vartam egy kicsit kb 10 percet hogy ujra megmerem 142/86/90 pulzus....vartam ezutan 5 percet akkor mar lement 136/80 ra...pulzusra itt nememlekszem...novemberben voltam ezerfele vizsgalaton nyaki uh, hasi uh, mellkas rontgen,arcureg rontgen,sziv ultrahang ( valami doppler vizsgalat vagy mi volt a neve) ott a doki aztmondta orulne ha ilyen szive lenne mint nekem ) hatamrol rontgen, 2 x vervetel ful orr gegeszet stb.....azonkivul hogy a bal vesemen volt nehany apro kő meg kaliumhianyomvolt nem talaltak semmit...ja meg annyit hozzatennek hogy a vvt sullyedesem 3-16 os ertek helyett 25...ez nagyon rossz? megkell tole ijednem?? mindig rafogjak valami gyulladasra, de en akarhanyszor voltam vervetelen nekem sose volt a normal tartomanyba megse foglalkozott vele senki ...pff...nemkellene erre mondjuk verhigito???? vagy ez a vernyomasingadozas betudhato szerintetek a panikbetegsegemnek??? elore is koszi aki elolvasta2014. márc. 2. 19:12
1/1 anonim válasza:
Igen, tökéletesen egészséges vagy és ezt nem bírod elviselni. Van ilyen. Feltehetően nőnemű vagy, akkor a leírt vérsüllyedés lényegében "normálisnak" számít (tudnivaló, hogy ez egy nagyon rosszul definiálható jellemző, sokszor még az okát sem tudják a "normál tartományon kívüli" értékeknek). Inkább a vesekövekkel kellene foglalkozni nagyobb mennyiségű kőhajtó gyógyteákkal, az ráadásul el is terelné a figyelmed a vérnyomásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!