Ujraelesztes hogyan törtenik mellkas mütet utan?
Figyelt kérdés
2x volt mellkasmütetem,mar regen,femkapcsok is vannak bennem.Erdekel,aki esetleg az egszsegügyben dolgozik,vagy epp tudja a valaszt,ilyen esetben hogyan törtenik az ujraelesztes?2013. júl. 28. 11:30
1/1 anonim válasza:
Nem tartozom a "szakismerettel remdelkezök" taboraba, de sztem ugyanugy, mint masokkal. Veszhelyzetben sztem nem feltetlenül tudjak, hogy mellkasmteted Volt, igy ugyanugy csinaljak. Az ujraelesztes egy eletmentö beavatkozas, az eletmentes az elsö es fontosabb. Ugy emlekszem, nalunk elsösegely vizsgan elhangzott, hogy elöfordul, hogy ujraeleszteskor akar bordak is törnek, ha pl. olyan serülese lett az illetönek, de megis ujra kell eleszteni, mert az eletmentes az elsö, tehat ilyenkor nem problema a bordatöres. Ugyanigy az eletmentes mellett csak masodlagos dolog a korabbi mütet, kapcsok, sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!