Mitől fájhat a mellkasom?
Figyelt kérdés
Próbálom részletezni. Kialakult február elején spontán ülő helyzetben miután hamburgert ettem.
Közben elmúlt durván egy hónap alatt, amikor is penicilin tartalmú antib-t ettem középfülgyulladás miatt.
Na most voltam áprilisban kardiológián megállapították, hogy nincs semmi problémám.
Most elkezdtem edzeni és nem közvetlenül edzés után, de elkezdett fájni megint.
A fájdalom leírása:
Főleg a bal mellkasomnál fáj és középen, de volt már hogy jobb oldalt is éreztem valami hasonlót, de ott csak pár pillanatnyi. Bal oldalt viszont tartós és magától jelentkezik szinte bármikor.
Bal lapockám is szokott fájni, mint ha becsípődött volna vagy nem tudom :S
2013. máj. 9. 17:03
1/5 A kérdező kommentje:
Mit tanácsoltok merre mozogjak mit mondjak ezekkel kapcsolatban, mert az egészségügy nem igazán fog a-z-ig kivizsgálni. :S
2013. máj. 9. 17:11
2/5 anonim válasza:
Mellkasi fájdalom midig ideg alapon van.Szívbeteg, csak nem kap elég levegőt Meg előfordul, hogy a nyakaddal is probléma van . Lapocka :a nyaktól lefelé húzódó csuklyás izom, ha meghúzódik, okoz ilyen fáájdalmat.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezen az idegi alapon agyaltam, de nem tudom lehetséges akár... viszont valamelyik nap megyek tüdőszűrésre is ezáltal az is kizárható lesz talán. :)
2013. máj. 10. 12:46
4/5 A kérdező kommentje:
Bár az az igazság, hogy annak is örülnék, hogy ha találnának valami olyat ami nem túl gáz csak ki kell gyógyítani és utána minden jó :)
2013. máj. 10. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!