Miért fájhat a mellkasom? (bőv. Lent)
A bal oldalon a szívem tájékán, enyhe szúró érzést érzek, vagy olyan mintha a szegycsontom mellett nyomnák be. De nem a szegycsont mögött érzem hanem inkább rajta.
Tavaly voltam 2x is EKG-n és mind a kettő jó lett.
Mitől lehet ?
Kedves kérdező:
Te dohányzol?
Miért voltál tavaly kétszer is EKG-n?
Igen sajnos dohányzom
Egyszer a sport miatt kellett, mert focizok, másodszor a munkavállalás miatt hogy alkalmas vagyok e
Nekem a szorongás,belső feszültség miatt szokott szúrkálni.
Nem vagy stresszes?
Na kezet foghatunk akkor,ugyan ez van nálam is sajnos.
Fejben kéne lerendezni a dolgokat.Ne aggódj sajnos ez tipikus szorongásos tünet,nem veszélyes,csak kellemetlen:-(
Szia!
Nekem is pont ilyen erzesem volt a szivtajekon. Akkor mar masfel eve leszoktam a cigirol, szoval az nem lehetett, de elmentem orvoshoz. En is elegge stresszes vagyok es hat savam is van cserebe, ami jott fel a nyelocsovemen. Egy gyomortukrozes utan kiderult, hogy a savtol nyelocsofekelyem van. Es ez jott ki a szivtajeki szuro erzesben. Felirtak ra gyogyszert (lensoptol), amit napi 2x kell szedni. Azota elmult a savam es egy 6 honappal kesobbi tukrozessel lattak, hogy a fekelyem is begyogyult. A hatranya, hogy a gyogyszert a mai napig szednem kell (igaz ma mar csak 1-et), de cserebe nincs szuras es a savam is rendben van. Ha neked is voltak hasonlo tuneteid, akkor javasolnek egy gyomortukrozest. Lehet, hogy nem az a bajod, de legalabb 1 lehetoseg kilove.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!