Mi a fene bajom lehet? SOS
Figyelt kérdés
Olyan furán érzem magam,náthás vagyok,szétrobban az agyam,fáj mindenem és mintha szívrohamot akarnék kapni...na meg erőtlen vagyok és köhögök is!
Nincs kedvem dokihoz menni:)
22/L
2009. dec. 12. 16:06
1/11 anonim válasza:
Hát pedig kéne dokihoz menni, most ezt mi itt honnan tudjuk? Ez a szívroham nem hangzik valami jól... Ügyelet?
2/11 A kérdező kommentje:
A szívrohamon azt értem,h nagyon nehéz a mellkasom...
De nem akarok mert mindig félre kezelnek azok a f*szok...
2009. dec. 12. 16:14
3/11 anonim válasza:
egyél fokhagymát és pirutóst igyál sok folyadékot mozogj keveset az segít
4/11 anonim válasza:
Ez a szivroham sztem enyhe túlzás...,max. kib@szottul meg vagy fázva!Sok vitamin,gyógyteák stb..,jobbulást!!
5/11 A kérdező kommentje:
Tudod h túlzás,de valami borzasztó érzés..Köszönöm a segítségeteket!
2009. dec. 12. 16:23
6/11 anonim válasza:
ha nem múlik pár napon belül, mindenképpen doki.
7/11 LN09 válasza:
Csak el kéne menned dokihoz, mielött még megfertőzöl körülötted mindenkit.
Ha nem jó az orovosd akkor meg válts.
8/11 anonim válasza:
tüdőgyulladásnak hangzik, tavaly télen volt nekem is. ahogy a hátamon feküdtem, mintha téglák lettek volna a mellkasomra pakolva. a köhögés pedig hosszú és sípoló, ha köhögsz a fejed is belelilul. láz is jár hozzá term. menj orvoshoz, ha meg nem mész lázcsillapító, gyümölcsök, forró tea, és maradj az ágyban nyugton a hátsódon, ne kelj fel 5percenként.
9/11 anonim válasza:
Bocsi, de olyan nincs h nem méssz dokihoz! Ha ilyen rosszul vagy KÖTELEZŐ dokihoz menni, aki majd gyógyszert vagy hasznos tanácsokat ad neked ;)
10/11 A kérdező kommentje:
Hát,nem tudom...legutóbb is félrekezeltek..
Nem fogok megfertőzni senkit mivel egyedül élek..
Meg nem vagyok H1N1es:D
Nem is leszek..Tényleg lehet tüdőgyuszi:)
Köszi a tanácsokat!
2009. dec. 13. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!