Mi a fene bajom van? Annyira rossz!
Nagyon összevissza beszélsz az már biztos... Mi köze a kérdés elejének a végéhez? Milyen sorozatot csináltál? Nem értem ez miben befolyásolja a kérdést...
Amúgy meg simán lehetsz bi is..
Először azt írod, sorozatot csináltál, utána meg azt, hogy valószínűleg leszbikus vagy. Elárulnád, mi köze van a kettőnek egymáshoz, vagy legalább ismertetnéd velem azt a gondolatmenetet, amelyik eljuttatott téged az indító gondolattól a végpontig? Mi egyáltalán a kérdés?
Ha megválaszolod a kérdéseimet, én is választ adok a tiédre.
Én is undorodtam már nem egy pasitól,ez normális,egyszerűen nem jöttek be neked,volt bennük számodra valami taszító.
Csak akkor tudunk válaszolni,ha elmondod hány éves vagy.ha 12-15 normális a bizonytalanság,ha 16-18 akkor lehet esély rá h biszex vagy,bár én mindenképpen a heterora szavaznék.
Szerintem nincs baj veled. (:
13/L
Nem biztos, hogy leszbikus vagy, haggyjad hogy az erzeseid szabadon aramoljanak. Ha akarod, probaj ki egy kapcsolatot lannyal, de csak akkor, ha szivbol jon.
A ferfiaktol felsz, azt kene oldani, idovel. Lassan megy. Apukaddal milyen a kapcsolatod? Valoszinu az nyomta ra a belyeget.
"és a mai világban ki nem ölelgeti vagy ad három puszit a barátnőjének?"
Pl. én. Pedig én is 13 éves vagyok és szintén lány, ráadásul a 20:26-os válaszoló.
Szerintem nem valószínű, hogy homo lennél (már ha ez a kérdés), hiszen ebben a korban - állítólag - normális, ha kissé érdeklődsz a csajok iránt is. Később alakul ki a dolog. Majd ha 20-25 évesen is ilyen gondolataid lesznek, elkezdhetsz aggódni, de addig fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!