Miért van az, hogy én nap végére alig fáradok el, és a párom nagyon kimerül? Betegség is lappanghat benne?
Hát ne haragudj, de a "szerelgetés" azért kicsit fárasztóbb, mint az otthoni tevékenységek!
Hacsak nem mondjuk épp egy nagytakarítást csináltál, amikor kisuvickoltál egy kétszintes házat egy nap alatt...
Esetleg a "szerelgetés" igazából nem is az a tinglitangli, aminek beállítod... itthon "tenni a tennivalókat" lehet, hogy pihentetőbb, mint földmunkásnak lenni.
Ugyanakkor pedig két különböző ember vagytok, két különböző testtel és fizikai adottságokkal.
Lehet vitaminhiánya, lehet vérszegény, vagy egyszerűen csak nyomott ettől a hülye időtől, ami mostanában van. Lehet a tavaszi fáradtság első hulláma is.
Ezenkívül a fáradtság jelezhet még egészen pontosan tízmillió-hétszázhúszezer-négyszázötvenhárom féle betegséget, amikről mi itt nem tudunk nyilatkozni.
De mint írtam, lehet, hogy nem ugyanannyira fáradtok el a nap végére, mert különböztök.
A házimunka hol kimerítő? Mondom nőként, úgy hogy én vezetem a háztartást. Mosás: bedobod a gépbe a ruhát, beteszed a dolgokat, és elindítod. Lejár, kiveszed, kiteregeted.
Mosogatás: mosogatógép, bepakol, kipakol. Ha nincs mosogatógép, akkor se húúú de nagy dolog.
Gondolom nem mosol naponta ablakot, függönyt meg ilyeneket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!