Vehetek már új halakat az akváriumba, vagy a betegség még mindig ott lappanghat az akváriumban?
Tudom, több is volt, de elvitte őket a betegség...
Ez a parakill nem öli ki a jótékony baktériumokat is? Mert, mert nekem a szűrőm abból áll igazán, hogy a szivacsot lévő jótékony baktériumok lebontják a szennyeződéseket. Ezért is van olyan nagy szivacs az aksiban.
Nekem 400l-es akváriumom van!És nekem is azt a lötyit ajánlották amit a 2-es írt!Szerintem is nagyon jó!!!Kö az mennyi van az akváriumod alján? Az is minimum 3-4 cm-er vastagon kell.Abból is oldódnak ki olyan anyagok amik jók a halaknak!!Szerintem nem kell hetente cserélni a viz egy részét mert ugye csapvíz :S az sem annyira jó nekik,meg a szűrőd elég jó!!nagy mennyiségű vizet tisztít
!Nekem is volt mikor sorra pusztultak a halaim, elég sok megdöglött!Kb a 60% :( Én is vettem mindenféle tablettát meg lötyit aztán ezután a lötty után elmúlt a pusztulás.De érdemes jól átnézni a halakat is,a kopoltyú környékét!Általában ott vannak jelek a betegségekre!Fehér apró pöttyök!Meg ugye az új halakat nem szabad egyből berakni a többi közé!Érdemes kivárni azt az 1-hetet amit külön vannak mert ha beteg addig tuti kiderül,ha meg vásárlás után egyből berakod a többihez akkor nagy az esély,hogy megfertőzi a többit is ha beteg!
remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!