Szomorú vagyok, és folyton csokit eszek. Mit tegyek ez ellen?
Meghalt valaki, akit nagyon szerettem..
Azóta rengeteg csokit eszem, kb minden percbe van a számba csoki.. :S Jobban érzem magam tőle..
Csak már így is 90 kg vagyok..... :S
Köszi ezt a kedves választ...
Te biztos tök vidám voltál, és semmi pótcselekvést se csináltál, mikor meghalt a szülőd... Bár lehet, téged nem is szerettek, mert nem neveltek, az tuti.. Nem ilyen undorító, buta, flegma ember lenne belőled...
Ne is törödj ezzel a hülyével (már bocs). Nem bírja felfogni, hogy mindenki máshogy éli meg a problémákat.
A kérdező nem sajnáltatja magát, csak kérdezett.
Megértem a helyzeted. Bár én pont semmit nem tudtam enni, mikor rettenetes trauma ért. És hiába akarták lenyomni a torkomon, nem ettem meg. Ez ugyanaz, te meg csak ennél. Aki nem volt ilyen helyzetben az nem tudja milyen.
Próbáld azt, hogy egyre kevesebb csokit eszel, és lassacskán elszoksz tőle.
Ne légy elkeseredve, majd később ha enyhül a bánat a csoki se fog annyira kelleni, csak próbálj megszabni bizonyos határokat, ha meg nem is tudod állni. Pl ne egyél este csokit, vagy mindig kisebb adagokat. Ezek csak tippek, de talán sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!