150 kilós súlynál már 10 kiló fogyás is nagy változást jelent az egészség javulásában?
Szerintem nagyon ügyes vagy! Így tovább az egészségedért!
Sok sikert!:))))
Kedvesek vagytok :) Sajnálom a szervezetem és minden reggel győzködöm magam hogy az a nap könnyebb lesz az előzőnél mert könnyebb vagyok újabb pár dekával, és hinni is akarom hogy minden kilóval amit leadok, jót teszek a térdemnek, a szivemnek, minden szervemnek.
Jó hallani hogy már 10 kiló is, meg 1 kiló is javulást jelent!
igen, minden kiló számít!!!
kevésbé terheli a szíved, csökken a cukorbetegség kialakulásának a veszélye, jobb lesz a keringésed stb.
csak így tovább, legyél ügyes!
ez 6,67%-os testsúlycsökkenés. ez már számít!
(előző voltam)
Az ezermérföldes út is egy lépéssel kezdődik!:)
10 kiló az már szép súlycsökkenés! Képzelj el öt kétliteres ásványvizet, mintha azt kellene a nyakadba venned, akárhova mész! Ennyit már letettél, hajrá! :)
14:52... pont ugyan ezt akartam én is írni :D
A csomagok cipelésénél az ember 4-5 kilós cuccoknál is érzi, hogy azzal bizony nehezebben megy fel a lépcsőn. Igaz, hogy nem az ember tenyere készül ki tőle, de a saját súly is valahogy így működik, pontosan, ahogy írtad, akár a szíved, akár az ízületeid szempontjából. Biztos, hogy jó úton jársz, mert tenni akarsz és teszel is az egészséged megóvásáért. Kitartás és menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!