Miért vagyok ilyen levert az utóbbi időben? (18f)
Figyelt kérdés
1-2 éve fáj a lábam néha a karom is, levert vagyok. De ha elmegyek biciklizni tekerek 100km-t semmi bajom, hazajövök éjszaka nem tudok aludni, mert fáj a lábam. de ez sportolás nélkül is bekövetkezik. Fél éve voltam röntgenen, nincs semmi a lábamban, 1 éve vérvételen más okból ott sem volt semmi rendellenes. Mitől lehet? 2m/90kg2014. febr. 3. 20:54
1/5 anonim válasza:
De ki vizsgált ki és hogyan? A ránézés és megtapogatás nem sokat ér. Lehet valami érszűkület, vagy izületi probléma. Komolyabb kivizsgálást igényelne, mert ha elhanyagolod, később megbosszúlja magát. Addig is borogasd éjszakára valami nadálytöve géllel, vagy hasonló dologga (lózsír, stb.) És naponta sós, vagy gyógynövényes lábfürdőt.
2/5 anonim válasza:
A levertség pedig a belső szervek problémája lehet, elsavasodás vitamin, ásványi anyagok hiánya, nem megfelelő táplálkozás.
3/5 A kérdező kommentje:
Áramütésem volt, bennmaradtam 1napra, azért vettek vért néztek egy vérképet, aztán hazamentem. Amiatt is lehet? Mert pontosan már nem emlékszem mikor kezdődött. És milyen vizsgálatra menjek egyáltalán? Köszi
2014. febr. 3. 22:16
4/5 anonim válasza:
vegyél leszarom tablettát bár én még nem vettem
5/5 anonim válasza:
áramütésed vol, nem tudom h enek van e lényege de mintha valami energiaforrás lennél azért fály kezed lábad mer tultermelődik az energia, de ha tekersz akkor fogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!